mjesto za top banner

21. SRPNJA 2012. 17:31h

Kod Lučkog kolona duga 12 km, u smjeru prijelaza Macelj 3km

Naplatne kućice Lučko.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Kod naplatnih postaja Lučko, na izlazu sa autoceste A1 prema Zagrebu, kolona vozila duga je oko 12 kilometara, na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza Macelj oko 3 kilometra, izvijestio je u 16 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog gužvi na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, na Istarskom ipsilonu kolona vozila je duga oko 2 km.

Promet je vrlo gust prema unutrašnjosti, srednje gust do pojačan na većini cesta u smjeru mora. Posebice na autocesti A1 između Lučkog i Bosiljeva, duž cijele A2 Zagreb-Macelj, na Zagrebačkoj (A3) i Riječkoj obilaznici, te Krčkom mostu.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sva vozila. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje do povremenih zastoja dolazi kod naplatnih postaja Rupa, u oba smjera.

Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima, a zbog pojačanog prometa povremeno se stvaraju i duže kolone vozila. Savjetuje se vozačima da obilazno voze od Grabovca preko Ličkog Petrovog Sela, i obrnuto (D217 i D504). (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!