mjesto za top banner

18. KOLOVOZA 2013. 11:35h

Kod Bosiljeva poginuo austrijski motociklist

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Austrijski motociklist poginuo je jutros oko 9 sati na autocesti A1 kod Bosiljeva, izvijestila je karlovačka policija.

Prema prvim policijskim informacijama prije završetka očevida, motociklist se nije sudario s drugim vozilom već je iz za sada neutvr?enih razloga sletio s ceste.

Zbog te prometne nesreće promet je bio u potpunom prekidu od 9 do 9,50 sati, kada je pušten zaustavnim trakom, budući da se stvorila kolona od najmanje 5 kilometara.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!