mjesto za top banner

28. TRAVNJA 2012. 13:07h

Karlovac:Pod utjecajem alkohola automobilom udario i teško ozlijedio dijete

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 

Alkohol je uzrok prometne nesreće u kojoj je u Karlovcu ozljeđeno 14-godišnje dijete. Nesreća se dogodila jučer u 20.45 sati, u Karlovcu, u mjestu Mala Jelsa, kad je 28-godišnjak iz Karlovca, upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,68 promila.

Vozio je auto karlovačkih registracija i kretao se lokalnom cestom u smjeru Zadobarja. Dolaskom do broja 33, vozio je preblizu desnog ruba kolnika zbog čega je prednjim desnim dijelom auta udario u 14-godišnje dijete koje je također iz Karlovca. Dijete je prevezeno u Opću bolnicu Karlovac gdje su ozljede okarakterizirane kao teške, pa je zadržano na liječenju. Materijalna šteta na automobilu je tek nekoliko stotina kuna. Protiv 36-godišnjeg Karlovčanina policija je najavila podnošenje kaznene prijave

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!