mjesto za top banner

12. SRPNJA 2012. 17:00h

Karamarko se sastao sa čelnicima Stranke umirovljenika i BUZ

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je u središnjici HDZ-a održao sastanak s čelnicima Stranke umirovljenika i BUZ-om (Blok umirovljenici zajedno) Lazarom Grujićem i Milivojem Špikom na kojem je dogovoren početak procesa suradnje.

Čelnici HDZ-a i BUZ-a pronašli su zajedničko mišljenje u zabrinutosti zbog aktualnih poteza Kukuriku Vlade, a posebno problematika vezana uz umirovljeničku populaciju te su raspravljali o nekim aktualnim mjerama socijalne politike za koju smatraju da su vladajući svojom politikom u izuzetno težak položaj doveli sve građane, a posebno umirovljenike koji su uz nezaposlene, te one koji rade a ne primaju plaću, trenutno najugroženija socijalna skupina.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!