mjesto za top banner

14. LISTOPADA 2011. 17:56h

Kako su Petar Čobanković i novinar Globusa Ante Milković bježali od krave

Petar Čobanković

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Rijetko kad se dogodi da kad novinar radi intervju sa nekom osobom, a posebice ministrom, mora bježati od životinje teške 800 kilograma. No, da se i tako nešto može dogoditi, potvrdio je novinar tjednika Globus Ante Milković koji je u Iloku radio intervju sa ministrom poljoprivrede Petrom Čobankovićem.  Naime, Milković i Čobanković imali su prilično blizak susret sa takvom životinjom- kravom.

- Pitao sam ministra Čobankovića može li zamoliti neku iločku obitelj koja ima kravu da nam je 'posudi' za slikanje, odnosno htjeli smo ministra uslikati kraj krave- počeo je priču novinar Globusa.

Naravno, ministar je vrlo brzo našao obitelj sa kravom, a kad su došli u dvorište kuće, vlasnik je izveo kravu tešku 800 kilograma. No, čini se kako se kravi nije svidjelo fotografiranje pa je vrlo brzo postala nemirna.

- Počeli smo bježati po dvorištu, a ministar je pobjegao u štalu iz koje je izvirivao da vidi da li se krava smirila- priča Milković.

On je, pak, dok se ministar skrivao u štali, ostao na dvorištu jer nije uspio pobjeći dok je krava divljala.

- Ja sam ostao vani i mislio sam da mi krava ne može ništa, ali sam nakon nekog vremena i ja počeo bježati i trčati u krug po dvorištu jer sam vidio da situacija nije bezazlena- nastavio je novinar.

Ipak, nakon nekog vremena vlasnici su uspjeli smiriti 800 kilograma tešku životinju pa je novinar i uspješno odradio zadatak- dobio je sliku ministra Čobankovića sa kravom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!