mjesto za top banner

4. VELJAE 2012. 13:45h

Josipović se probio s Jahorine, posjet Tuzli odgođen

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović otputovao je danas s Jahorine, dok je predsjednik Srbije Boris Tadić još na Jahorini, gdje je jučer održan trilateralni sastanak lidera regije, potvrđeno je agenciji Srna što prenose mnogi mediji u Srbiji.

- Pratnju predsjednika Josipovića preuzeo je MUP Kantona Sarajevo, dok je predsjednik Tadić još na Jahorini - izjavio je Srni načelnik Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo Zoran Renovica, ali nije pojasnio zbog čega je Tadić još uvijek na Jahorini.

Oba predsjednika su zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja na prometnicama u BiH ostali na Jahorini i nakon završetka jučerašnjeg trilateralnog sastanka. Josipović je danas trebalo posjetiti Tuzlu i održati javno predavanje "Hrvatska vanjska politika - kako biti dobar susjed", ali je ono odgođeno.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!