mjesto za top banner

4. SVIBNJA 2012. 17:17h

Josipović osudio stanovnike Škabrnje

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik Ivo Josipović osudio je postupanje stanovnika Škabrnje prema romskim obiteljima koje se dogodilo početkom tjedna.

"Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović osuđuje sve neprimjerene diskriminatorne izjave izrečene prema pripadnicima nacionalnih manjina u Općini Škabrnja.

Predsjednik Republike zatražio je od nadležnih tijela detaljno izvješće o svim događajima kao i adekvatno postupanje, kako bi se osigurala temeljna ustavna prava svih građana uključujući i pripadnike romske nacionalne manjine", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!