mjesto za top banner

17. KOLOVOZA 2012. 13:49h

Josipović čestitao Ramazanski Bajram

Iranski dužnosnici za vrijeme molitve u Teheranu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U povodu završetka svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta te proslave velikog islamskog blagdana Ramazanskog bajrama, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je danas čestitku svim hrvatskim vjernicima muslimanske vjeroispovjesti.

"Svima želim da blagdan provedu u radosnom vjerničkom i obiteljskom zajedništvu, u ozračju mira i razumijevanja, te da duhovni poticaj Bajrama bude ujedno i poticaj za daljnju zauzetost za mir, toleranciju i izgradnju općeg dobra. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", stoji u čestitki predsjednika Josipovića upućenoj predsjedniku Mešihata islamske zajednice u RH muftiji Azizu ef. Hasanoviću, vjerskim dostojanstvenicima i službenicima, te svim islamskim vjernicama i vjernicima u Republici Hrvatskoj. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!