mjesto za top banner

28. SVIBNJA 2010. 00:12h

Josipović će pokazivati magarčiće i muflone po uzoru na Hebrangovu ideju

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Danica Juričić-Spasović najavila je u emisiji Dossier.hr da će građanima uskoro biti dopušten pristup raskošnom parku na Pantovčaku.

- Nastavit ćemo čuvenu akciju 'S predsjednikom uz kavu', koju je počeo Mesić, jer su građani jako zainteresirani. Ovaj ćemo park otvoriti na način da kad građani dođu, moći će prošetati, vidjeti ove ponije, magarčiće, jelene, muflone, srne i tako dalje - kazala je pročelnica kabineta predsjednika Ive Josipovića.

No, ono što je odmah zaintrigiralo sve koji se bave unutarnjom politikom, činjenica je kako je ta ideja izvorno od Andrije Hebranga koji je tijekom predsjedničke utrke bio najžešći suparnik trećeg hrvatskog predsjednika te s kojim se Josipović učestalo prepirao unatrag nekoliko tjedana.

- To je pohvalno! Drago mi je da uči od boljega! -nasmijao se Hebrang u svom kratkom komentaru, piše net.hr.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!