mjesto za top banner

1. SVIBNJA 2012. 15:38h

Josipović: Mi nemamo kult rada

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik Ivo Josipović u Maksimiru je poručio da je 1. svibanj dana kada moramo glasno upozoriti da previše ljudi nema posla, da rade a ne primaju plaću ili primaju plaću nedostojnu za život...

"Ovo je isto dan kada još glasnije moramo upozoriti na to da mnogi ne uživaju ona prava iz rada koja bi trebali imati i da naše društvo, na žalost ne cijeni rad. Mi nemamo kult rada i neka ovaj 1. maj bude dan kada ćemo nanovo krenuti graditi kult rada", rekao je Josipović. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!