mjesto za top banner

3. KOLOVOZA 2012. 13:53h

Još se ne zna uzrok eksplozije u kojoj je poginuo 16-godišnjak

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Dan nakon eksplozije u obiteljskoj kući u Vinišću nedaleko od Trogira, u kojoj je poginuo 16-godišnjak, još se pouzdano ne zna njezin uzrok pa policija i danas nastavlja očevid, potvrđeno je u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

>>Kod Trogira u eksploziji u obiteljskoj kući poginuo 16-godišnjak<<

Mladić je poginuo u četvrtak u 16,30 sati kada je u dimnoj kuhinji pretakao gorivo. Ne zna se od čega je zaiskrilo i što je prouzročilo eksploziju. Policija i inspektor za zaštitu od požara i danas nastoje utvrditi zbog čega se dogodila eksplozija.

Nakon eksplozije buknuo je požar koji su ugasili vatrogasci iz susjedne Marine. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!