mjesto za top banner

2. RUJNA 2011. 14:21h

Jadranka Kosor: Ulaskom u EU prava ratnih vojnih invalida neće se smanjiti

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na svojem proputovanju Hrvatskom predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas je stigla i u Varaždinske Toplice, gdje je otvorila 9. zdravstveno-savjetodavni simpozij, koji organizira Udruga stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine.

– Vaš doprinos i žrtva u stvaranju samostalne Hrvatske nemjerljiv je. Kada smo u Bruxellesu potpisivali završetak pregovora za ulazak Hrvatske u Europsku uniju, naglasila sam da taj čin posvećujem ponajprije vama. Unatoč tvrdnjama nekih političara, možete biti mirni. Prava ratnih vojnih invalida ulaskom u Europsku uniju neće se ni na koji način smanjivati – istaknula je premijerka Kosor.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!