mjesto za top banner

27. LIPNJA 2012. 15:15h

Jadranka Kosor: Nisam nezadovoljna novim imenovanjem, dapače!

Jadranka Kosor

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jadranka Kosor ponovno je komentirala činjenicu da je dobila mjesto predsjednice Odbora za obitelj, a samim time i ured za kojim je prije nekoliko dana žalila. Sad joj je zasmetalo što je njezina prva izjava protumačena kao nezadovoljstvo..

"Žao mi je što sam vam uopće dala izjavu koja je kasnije onda bila pogrešno interpretirana. Zaista krivo jer ja nisam rekla da sam nezadovoljna, nego sam rekla da ću predano raditi, a ako netko kaže da će predano raditi, vjerujem da to onda nije izraz nezadovoljstva", istaknula je Kosor.

Kosor dobila Odbor za obitelj i HDZ-ovog vozača: Karamarko, hvala!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!