mjesto za top banner

19. VELJAE 2012. 12:08h

Između splitskog škvera i otočića Barbarinac pronađen mrtvi muškarac

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Tijelo mrtvog muškarca pronađeno je u subotu poslije podne u moru između splitskog škvera i otočića Barbarinac. Nema znakova koji bi uputili da je smrt nastupila nasilno.  Identitet čovjeka, za kojega se pretpostavlja da je imao između 50 i 60 godina, još nije utvrđen. Kod sebe nije imao dokumente, a policiji nitko nije prijavio nestanak.

Radi se čovjeku srednje tjelesne građe, s tamnom kosom i prosijedom bradom. Na sebi je imao traperice crnu majicu s kapuljačom, na kojoj je natpis Torcida, a preko nje plavu jaknu. Kod njega je pronađena boca s malo rakije i ključevi, za koje se pretpostavlja da su od brodske kabine.

Tijelo je na patologiji gdje će se utvrditi uzrok smrti i identitet muškarca.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!