mjesto za top banner

30. TRAVNJA 2012. 10:25h

Ivo Josipović primit će izaslanstvo sudionika akcije "Bljesak"

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik Ivo Josipović primit će na Pantovčaku izaslanstvo sudionika vojno-redarstvene akcije Bljesak uoči sutrašnje 17. obljetnice...

Akcija kojom je oslobođena zapadna Slavonija počela je 1. svibnja 1995., a u samo 31 sat oslobođeno je oko 500 četvornih kilometara teritorija , te je uspostavljen nadzor nad autocestom Zagreb-Lipovac. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!