mjesto za top banner

14. SVIBNJA 2012. 14:49h

Ivanec: Izabrano novo vodstvo mladih HNS-a

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Izabrano je novo vodstvo interesnog odbora mladih HNS-a koji djeluje u sklopu ivanečke podružnice HNS-a. Nakon dosadašnjeg predsjednika Martina Levačića, vodeću je dužnost preuzeo poduzetni Dalibor Sambolec iz Ivanca. Za potpredsjednika je izabran Nikola Sedlar iz Stažnjevca, a tajničke poslove obavljat će Ivančanin Ivan Vlah. U predsjedništvo Odbora mladih HNS-a ušli su i Ivana Zagorec, Helena Kocijan, Mateja Kocijan i Željko Sedlar.

Novi predsjednik najavio je da će se posebno angažirati na uključivanju mladih u politički život, u pojačanom sudjelovanju u radu županijskog HNS-a te uključivanju mladeži u humanitarne i sportske manifestacije. Mlade kolege u njihovim su nastojanjima podržali potpredsjednik i tajnik podružnice Ivan Sedlar i Dražen Piskač te predsjednica Ženske inicijative Katica Levanić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!