mjesto za top banner

15. LIPNJA 2012. 17:24h

Ivan Švajger novi ravnatelj bolnice u Zaboku

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Za vršitelja dužnosti ravnatelja Opće bolnice Zabok izabran je dr. Ivan Švajger, odlučilo je Upravno vijeće zabočke bolnice koje je prethodno s mjesta ravnatelja smijenilo dr. Stanka Belinu.

Kao razlozi smjene Beline navode se njegovi propusti vezani sa sklapanje ugovora o djelu s umirovljenim liječnicima te djelovanja nerigistriranog odjela dječje kirurgije.

Belina se pravdao da je sve sporne odluke u bolnici donosilo Upravno vijeće i iako je on upozoravao na njihovu nezakonitost, svejedno ih je morao sprovoditi.

Predsjednik Upravnog vijeća bolnice dr. Boris Filipović- Grčić rekao je kako novi v.d. ravnatelja ima menadžerskih sposobnosti te se nada da će se pokazati kao dobar izbor. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!