mjesto za top banner

OČEVID U TIJEKU

10. SIJENJA 2009. 13:16h

Ispod Šibenskog mosta pronađen mrtav muškarac

Policijski službenici zaprimili su dojavu kako je na jarunskoj plaži kod Velikog jezera pronađen leš muškarca.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Automobil 38-godišnjeg muškarca pronađen je u blizini mosta, a nakon očevida utvrdit će se uzrok smrti.

U noći s petka na subotu u rijeci Krki ispod Šibenskog mosta pronađeno je tijelo 38-godišnjeg muškarca, priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Njegov je nestanak prijavila majka oko ponoći, a u akciju su krenule sve raspoložive službe. U operaciji je sudjelovalo 11 policajaca, plovilo Pomorske policije, vatrogasno vozilo s rasvjetom, petorica vatrogasaca i desetorica pripadnika šibenske postaje Hrvatske gorske službe spašavanja.

Automobil nesretnog muškarca pronađen je u blizini mosta, a druge okolnosti za sad nisu poznate. Policija nije otkrila identitet preminule osobe, a tek kad završi očevid, utvrdit će se uzrok smrti. Ne zna se je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu ili pak nesretnom slučaju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!