mjesto za top banner

POTICAJ NATALITETU

16. SVIBNJA 2007. 17:19h

Isplata dječjeg doplatka počinje 18. svibnja

Tekst

Isplata dječjeg doplatka za travanj počet će u petak, 18. svibnja, priopćio je danas Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO).

Isplata dječjeg doplatka za travanj počet će u petak, 18. svibnja, priopćio je danas Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO).

Doplatak će primiti 210.427 korisnika za 405.432 djece, a za isplatu je potrebno oko 168 milijuna kuna.

Sve dodatne informacije o ostvarivanju prava na dječji doplatak mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati na besplatnom Otvorenom telefonu Zavoda 0800 - 63 63 63, te preko Pozivnog centra - 01/ 4891 - 666, kao i na web stranici Zavoda, stoji u priopćenju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!