mjesto za top banner

2. KOLOVOZA 2012. 13:53h

Interpol objavio fotocrtež napadača na izraelske turiste u Bugarskoj

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Hrvatska policija je od Interpola Sofija zaprimila foto crtež nepoznatog muškarca koji je 18. srpnja 2012. godine u zračnoj luci u Burgasu u Bugarskoj izvršio teroristički napad na autobus s izraelskim putnicima aktiviranjem eksplozivne naprave. U eksploziji je poginulo sedam osoba, među kojima i muškarac s fotorobota, dok je 37 osoba ozlijeđeno.

Foto crtež je izrađen uz pomoć računalnog programa te detaljnih iskaza svjedoka.

Muškarac je starosti između 25 i 30 godina, visine između 180 i 185 centimetara, vitke tjelesne građe, tamno smeđe kose, svijetlih očiju. Bio je odjeven u plavu majicu s logom „Adidas“, kratke hlače s kockastim uzorkom, dok je na glavi je nosio tamno-plavu šilt kapu i sunčane naočale.

Policija moli građane ukoliko posjeduju informacije o ovoj osobi da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: policija@mup.hr.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!