mjesto za top banner

8. TRAVNJA 2011. 09:16h

IKEA raspisala natječaj za menadžere

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Švedski lanac namještaja Ikea otvorio je natječaj za zapošljavanje prvih osam zaposlenika, odnosno menadžerski tim koji će voditi buduću robnu kuću nedaleko od Rugvice. Od danas do 28. travnja na internetskoj stranici www.ikeaandme.hr zainteresirani se mogu prijaviti za ukupno šest pozicija unutar upravljačkog tima robne kuće te za dvije pozicije specijalista. Na menadžerskim pozicijama otvoren je natječaj za zamjenika voditelja robne kuće, voditelja prodaje, voditelja unutarnjeg uređenja, voditelja odnosa s kupcima, voditelja logistike unutar robne kuće i voditelja odjela Ikea food.

Menadžerski tim bit će odgovoran budućem voditelju/menadžeru Ikea robne kuće u Zagrebu koji će uskoro biti predstavljen javnosti. Još oko 300 zaposlenika robna bi kuća Ikee trebala zaposliti nekoliko mjeseci prije otvaranja, planiranog za drugu polovicu 2012.

- Ikea će proces zapošljavanja temeljiti prije svega na osobnim vrijednostima budućih kandidata jer nam je glavni cilj imati kolege koji prihvaćaju i razumiju vrijednosti na kojima Ikea svugdje u svijetu gradi svoje poslovanje. U praksi to će značiti da su nam važni i iskustvo te vještine budućih kolega, ali na prvom mjestu ćemo gledati njihove osobne vrijednosti i kompatibilnost s vrijednostima same kompanije - kazala je Ana Josipović, voditeljica ljudskih potencijala Ikea robne kuće u Zagrebu. Objašnjava kako u tvrtki vjeruju da je Ikea mjesto gdje se osobne vrijednosti i maloprodaja kao njihova osnovna djelatnost nadopunjuju, gdje zaposlenici mogu raditi u okruženju koje je u isto vrijeme inspirirajuće i koje osnažuje te u potpunosti reflektira njihove zajedničke vrijednosti.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!