mjesto za top banner

30. OUJKA 2012. 22:21h

I Josipović na Samoborskoj salamijadi

Ivo Josipović

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jubilarna 25. Samoborska salamijada održana je na Trgu kralja Tomislava u Samoboru. U bogatoj gastronomskoj ponudi uživao je i predsjednik Ivo Josipović pod čijim se pokroviteljstvom održala manifestacija.

- Čestitam na uspjehu i vjerujem da će Samobor i dalje velikim koracima napredovati – poručio je predsjednik Josipović.

Za sve koji nisu uspjeli danas biti na salamijadi, besplatna degustacija salame biti će sutra od 10 sati na glavnom samoborskom trgu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!