mjesto za top banner

26. TRAVNJA 2012. 09:57h

Hypo banka ostvarila iznadprosječni rast depozita građana

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nastavljen je rast štednje građana u Hypo Alpe-Adria-Banci, pri čemu je u prvom tromjesečju 2012. godine ostvaren iznadprosječni rast depozita građana u ukupnom iznosu od 58,8 milijuna eura, tj. prosječno 920.000 eura novih depozita dnevno.

U prva tri mjeseca 2012. godine Hypo banka je ostvarila 3,83 postotni rast u odnosu na kraj 2011. godine, što je više nego dvostruko više od industrijskog prosjeka rasta štednje građana koji se zaključno s veljačom
kretao oko 1,71 posto, dok je u odnosu na prvo tromjesečje 2011. godine, Hypo banka u pogledu rasta štednje građana ostvarila rast od 163 milijuna eura, tj. 11,4 posto, što je gotovo nego dvostruko više od industrijskog prosjeka rasta koji se zaključno s veljačom kretao oko 6,57 posto.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!