mjesto za top banner

26. TRAVNJA 2012. 10:46h

HNS: Hina je zastarjela; HDZ: HINA ne smije biti dovedena u pitanje

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U Saboru se raspravlja o godišnjem izvješću Upravnog vijeća HINA-e. Vlada smatra da Vijeće nije obavilo najavljenu zadaću poput preustroja i racionalizacije...

"Činjenica je zapravo da su ovo dva izvješća koja svjedoče o nemoći postojećeg vodstva HINA-e da odgovori na izazove vremena", rekao je HNS-ov Goran Beus Richembergh, a Sunčana Glavak iz HDZ-a dodala:

"HINA ne smije biti dovedena u pitanje. Njene agencijske vijesti nisu tabloidno izvješćivanje", rekla je Glavak. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!