mjesto za top banner

SMRZNUTI DALEKOVODI

17. SIJENJA 2009. 14:11h

HEP nakon tri dana vratio struju u Lovinac

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Ekipe HEP-a otklonile su kvar na dalekovodima zbog kojeg su prije tri dana stanovnici Lovinca, mjesta kraj Gospića, ostali bez struje.

Većina Lovinčana, koji su prije tri dana ostali bez struje zbog zale?enih dalekovoda, danas su ponovno dobili struju zahvaljujući ekipama HEP-a koje su i jutros popravljale kvarove.

- Sada su sve raspoložive snage usmjerene na popravak dalekovoda prema Svetom Roku kako bi i to područje tijekom dana dobilo struju - izjavio je jutros direktor gospićke Elektrolike Josip Lemić.

Dvadesetak ekipa raspore?eno je od jutros na područje Lovinca, u kojem je izmjereno 12 stupnjeva ispod ništice, Svetog Roka, te na druga područja, na kojima je led polomio desetke betonskih električnih stupova.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!