mjesto za top banner

26. KOLOVOZA 2015. 10:50h

HDZ Mladež: Vlada je namjerno tempirala da domovi budu gotovi pred izbore

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Iz Mladeži HDZ-a u srijedu su prozvali Vladu da koristi studente u predizborne svrhe, namjerno "tempiravši" početak radova na obnovi studentskih domova pred kraj ljeta kako bi bili gotovi neposredno pred parlamentarne izbore.

"Vlada je preko Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta namjerno tempirala početak radova pred kraj ljeta, kako bi obnova bila gotova neposredno pred parlamentarne izbore kada bi Milanović mogao na konto pribrojati odre?ene političke poene", priopćili su iz Mladeži HDZ-a

Napominju kako je premijer Zoran Milanović 21. kolovoza delegirao potpisivanje ugovora o izvo?enju radova za obnovu studentskih domova, te pitaju zašto natječaj za obnovu nije raspisan barem pola godine ranije, kako bi se radovi izvodili preko ljeta kada studenti ne borave u domovima.

"Sramotno je kako ova Vlada pokušava postići politički uspjeh preko le?a 4.500 studenata koji su ostali bez krova nad glavom. Posebno boli takva bešćutnost jer pokazuju da su spremni poslati budućnost Hrvatske na ulicu u sklopu predizborne kampanje. Pozivamo Vladu na odgovornost i očitovanje o ovom slučaju", poručuju iz Mladeži HDZ-a.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!