mjesto za top banner

16. TRAVNJA 2012. 12:33h

HDSSB čestitao novoj dalmatinskoj regionalnoj stranci

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Želimo mnogo uspjeha u političkom radu i djelovanju na ostvarenju programa Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije za jaku Dalmaciju u europskoj Hrvatskoj, stoji u čestitki šefa HDSSB-a dr. Vladimira Šišljagića poslanoj predsjedniku HDSSD-a Hrvoju Tomasoviću.

– HDSSB daje punu potporu programskim odrednicama vaše dalmatinske regionalne stranke koja ne prihvaća i odlučno se protivi nastavku centralizacije i metropolizacije Hrvatske, kriminalizaciji Domovinskog rata i progonu hrvatskih branitelja u politički motiviranim i montiranim sudskim procesima u Hrvatskoj ili pred međunarodnim sudovima. Budite ustrajni, uporni i odlučni u političkoj borbi za boljitak svoga zavičaja i naše Hrvatske – zaključuje Šišljagić u čestitki stranci koja je krenula HDSSB-ovim, regionalnim, stopama.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!