mjesto za top banner

OPREZNO ZBOG POLEDICE

1. SIJENJA 2009. 11:09h

HAK upozorava na poledicu, maglu i snijeg

Naplatne kućice na Krčkom mostu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj pada snijeg, na autocesti se kiša ledi na tlu, a treba se čuvati magle.

U Gorskom kotaru, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj mjestimice pada snijeg, a u Lici kiša. Na dionici autoceste A-6 Rijeka-Zagreb, od Zagreba do čvora Bosiljevo 2, povremeno i mjestimice pada kiša koja se ledi na tlu, dok magla dodatno smanjuje vidljivost na dionici od čvora Oštrovice do tunela Tuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak.

U četvrtak, 1. siječnja, trajekt na liniji Dubrovnik-Korčula-Stari Grad-Split-Rijeka neće isploviti.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!