mjesto za top banner

16. LIPNJA 2013. 09:24h

HAK: Promet pojačan na Bregani i Macelju

Naplatne kućice Lučko.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, dok se u ostalom dijelu zemlje vozi uz povoljne vremenske uvjete, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
Zbog visokog vodostaja Dunava zatvorene su ceste D212 Zmajevac-Batina i ŽC4056 Kopačevo-Podunavlje.

Zbog radova je zatvorena državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac i obrnuto.

Do 20. srpnja u Zagrebu je zatvorena Ulica Jankomir od kružnog toka do servisa Ford. Obilazak: Jankomir-Kovinska-Škorpikova-Ljubljanska avenija-Ulica Jankomir.

Zbog razminiranja, svakodnevno od 8 do 16 sati do 7.srpnja, zatvorena je ŽC 5166 na prijevoju Mali Alan kod Obrovca. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

Promet putničkih vozila povremeno je pojačan pri ulasku na graničnim prijelazima Bregana i Macelj.

Zbog visokog vodostaja preko graničnog prijelaza Duboševica –Udvar svakodnevno od 6 do 16 sati vozila se svakog punog sata propuštaju po 15 minuta .

Trajekti plove redovito.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!