mjesto za top banner

23. PROSINCA 2012. 10:03h

HAK: pojačan promet na A2 i A3, na GP Bajakovo kolona 10 kilometara

Kolona vozila na graničnom prijelzau Bregana.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, a na graničnom prijelazu Bajakovo kolona vozila duga je između 10 i 12 km, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Magla, mjestimice vrlo gusta smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru.

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u zaleđu Novog Vinodolskog i u Lici na D42 u mjestu Poljanak.

Zbog urušavanja mosta zatvorena je državna cesta D42 Vrbovsko-Gomirje, a na staroj cesti kroz Gorski kotar kod Skrada (D3) vozi se jednim trakom, naizmjence, zbog odrona.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak, gdje je kolona vozila duga oko 12 km. Na GP Bregana pojačan je ulazak i teretnih vozila te autobusa.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!