mjesto za top banner

1. LIPNJA 2013. 11:11h

HAK: Kolnici su mokri i skliski

Magla na cesti.
Foto: gettyimages.com

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a mogući su odroni zemlje i kamenja, posebice na dionicama kroz gorja, priopćio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
Za sva motorna vozila u uvjetima smanjene vidljivosti obvezatna je vožnja uz upaljena dnevna ili kratka svjetla i tijekom dana.

HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak izme?u vozila.

Zbog radova na Istarskom ipsilonu na dionici odmorište Bale - čvor Vodnjan sjever, vozi se uz posebnu regulaciju prometa.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!