mjesto za top banner

21. STUDENOG 2011. 15:45h

Gradonačelnik Imotskog Đuzel prijetio smrću jer je kupio mačka u vreći

Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Imotski gradonačelnik Ante Đuzel pod istragom je policije zbog navodnih prijetnju smrću koje je uputio jednom Kaštelaninu od kojeg je kupio zemljište. Naime, atraktivno zemljište uz more koje se nalazi na Drveniku Velikom Đuzel je kupio kako bi na njemu vjerojatno nešto gradio, no Grad Trogir je zemljište pretvorio u zelenu zonu, a ne građevinsku.

Ljuti Đuzel je nazvao Kaštelanina od kojeg je kupio zemlju i tražio povrat novca, no naravno da mu je to ovaj odbio vratiti, pa je svađa navodno prerasla u prijetnje smrćupiše dalmacijanews.

- Trgovao je s mojim ocem. Dva mjeseca je kupovao zemlju, dovodio odvjetnike i predomišljao se. Nakon 15 dana se predomislio, nazvao me i kazao da je prevaren jer on tu ne može graditi ono što je htio. To nema nikakve veze s nama, znao je što kupuje, a mi nismo krvi što su u Gradu Trogiru kriminalci pa svaki mjesec mijenjaju prostorni plan. Drvenik je proglašen zelenom zonom, a riječ o atraktivnom zemljištu uz obalu - ispričao je Kaštelanin za dalmacijanews.

Sam Đuzel pak nije želio ništa komentirati za medije nego je samo rekao kako nema pojma o čemu se radi. Iz splitske policije su pak potvrdili da su zaprimili prijavu zbog navodnih prijetnji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!