mjesto za top banner

19. TRAVNJA 2011. 19:55h

GLEDAJ DALJE: Pero Kovačević večeras otkriva kako je Čermak oslobođen

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Pero Kovačević večeras gostuje u emisiji Gledaj dalje koja će se u produkciji portala dalje.com emitirati večeras uživo u 21 sat na Z1 televiziji. Voditeljica i kolumnistica portala dalje.com Mladenka Šarić ugostiti će poznatog pravaša koji će u emisiji pričati o presudi generalima i svojoj ulozi u oslobođanju Ivana Čermaka. Naime, iako Peru Kovačevića većina ljudi zna kao bivšeg saborskog i gradskog zastupnika HSP-a, on je i vrstan pravnik što je dokazao i u Haagu. Pero Kovačević je za svog prijatelja generala Ivana Čermaka radio pravnu ekspertizu koja je poslužila njegovoj obrani u Haagu.

Zašto je njegova pravna ekspertiza prihvaćena, a one razvikanijih pravnih stručnjaka nisu, pogledajte večeras na Z1 televiziji. Snimka cijelog razgovora bit će sutra objavljena i na portalu dalje.com.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!