mjesto za top banner

22. KOLOVOZA 2015. 17:15h

Glavnom tajniku HDZ-a Milijanu Brkiću naglo pozlilo - završio u bolnici

Milijan Brkić

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić bio je hospitaliziran u šibenskoj bolnici nakon što mu je pozlilo tijekom obiteljskog izleta na Kornate, povrdio je u subotu glasnogovornik stranke Ivan Jabuka.

Brkić bio je s obitelji u petak na kupanju na Kornatima gdje mu je pozlilo, pa je hitno prebačen u šibensku bolnicu, kazao je Jabuka. Nakon liječničkoga pregleda Brkića su pustili iz bolnice. Glavni tajnik HDZ-a vratio se u subotu u Zagreb gdje će obaviti daljnje pretrage, rekao je Jabuka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!