mjesto za top banner

6. SVIBNJA 2012. 16:24h

FOTO: U Umagu održano natjecanje u podvodnom ribolovu

Foto

Natjecanje u pod ...
0

Tekst

U sklopu sajmova CROFISH i UMAG LAND održano je natjecanje u podvodnom ribolovu u suorganizaciji SRD "Sv. Pellegrin" iz Umaga, na kojemu se natjecalo 20 ekipa te još zasebno svaki pojedinac.

U nekoliko sati natjecatelji su morali uloviti što veću količinu ribe koja se bodovala po različitim situacijama. Voda je bila mutna pa je cijelo natjecanje pa je maksimalna vidljivost bila 1,5 do 2,00 metra.

Prva tri mjesta:

CROFISH:

1. Rovinj 1

2. RDP Piran 1

3. Medulin 1

Županijsko-pojedinačno:

1. Mario Dodici

2. Josip Urti

3. Milan Budinski

Županijsko-ekipno:

1. Rovinj

2. Ribon

3. Medulin 1 

Vie pogledajte u fotogaleriji Natjecanje u podvodnom ribolovu u Umagu

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!