mjesto za top banner

13. SRPNJA 2010. 12:31h

FOTO: Posljednji ispraćaj uglednog novinara Hrvoja Kelčeca

Posljednji ispraćaj uglednog HRT-ovog novinara i urednika Hrvoja Kelčeca

Foto

...
0

Tekst

U utorak od supruga, oca, te dugogodišnjeg novinara i urednika na HTV-u, Hrvoja Kelčeca, oprostila se najuža obitelj, prijatelji i kolege u krematoriju na Mirogoju.

Hrvoje Kelčec preminuo je u Zagrebu nakon kraće bolestu u 47. godini života.

Na HTV je došao 1990. godine, u početku je radio u Zagrebačkoj panorami, a kako još mladi novinar izvještavao je s raznih bojišta širom Hrvatske. Tijekom bogate karijere bio je urednik Vijesti i Dnevnika, emisije " Dobro jutro, Hrvatska" i "Hrvatska danas", a kao šef dopisništva uređivao je regionalni program HTV-a.

Kolege će ga pamtiti po mirnoći, iskustvu i nepogrešivom osjećaju za vijest.

Fotogaleriju možete pogledati na našem portalu OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!