mjesto za top banner

TEŠKA NESREćA KOD BALA

16. SIJENJA 2009. 19:33h

FOTO: Frontalni sudar kamiona i automobila

Foto

...
0

Tekst

Vozač osobnog automobila zadobio je ozljede opasne po život, a zbog nesreće cesta od Bala do Sošića bila je zatvorena za sav promet.

Dvadesetogodišnji vozač iz čabrunića zadobio je teške, po život opasne ozlijede u frontalnom sudaru Opel corse i kamiona, koji se dogodio u popodnevnim satima kod uljare u Balama.

Prema izvješću policije, nesreću je izazvao 40-godišnji vozač kamiona iz Ročkog polja koji je, iz za sada još ne utvr?enih razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Svetisav Vujić, koji je naložio vještačenje vozila. Teško ozlije?eni vozač Opel corse prebačen je u Opću bolnicu Pula te se liječnici bore za njegov život.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!