mjesto za top banner

4. KOLOVOZA 2012. 10:36h

Eksplozija u Vinišću:16-godišnjak poginuo zbog iskrenja električnog uređaja

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Očevidom je utvrđeno da je jučerašnji požar, a zatim i eksploziju, u obiteljskoj kući u Vinišću kod Trogira, u kojoj je poginuo maloljetnik, izazvalo iskrenje električnog uređaja u blizini zapaljive tekućine.

Vještačenjem se tek treba utvrditi koji je uređaj prouzročio iskrenje te koja je zapaljiva tekućina izazvala požar i eksploziju, rečeno je u policiji u kojoj opovrgavaju prethodna nagađanja o pretakanju goriva i paljenju cigarete kao mogućim uzročnicima.

Požar je u ljetnoj kuhinji u Vinišću izbio oko 16,30 sati nakon čega je eksplodiralo nekoliko manjih boca koje su bile pod tlakom, a vatra se potom ubrzo proširila po cijeloj kuhinji na mjestu usmrtivši 16- godišnjaka. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!