mjesto za top banner

LOŠ POčETAK 2009. GODINE

1. SIJENJA 2009. 15:38h

Ekipa HRT-a ozlije?ena za vrijeme dočeka

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Ekipa novinara s HRT-a dočekala je u Rijeci Novu godinu s ozljedama nanesenim pirotehničkim sredstvom koje je doletjelo na balkon.

HTV-ova ekipa ozlije?ena je dok je prenosila doček Nove godine s balkona Hrvatskoga radija na riječkom Korzu.

Novinarku Ivanu Bilen, tehničara Maria Kneževića i snimatelja Alena Šestana je u vrijeme vatrometa na balkonu ozlijedilo pirotehničko sredstvo, no nije poznato o kojem je točno sredstvu riječ, javlja HRT.

Novinarka Ivana Bilen zadobila je lakše tjelesne ozljede, a nakon liječničke obrade potkoljenice i šivanja nožnog palca puštena je kući. Manje sreće imao je tehničar Mario Knežević koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Naime, Knežević će do daljnjeg biti zadržan na liječenju zbog frakture stopala, te spaljene kože i mišićnog tkiva.

Očekuje ga još jedna operacija na odjelu plastične kirurgije i mirovanje u trajanju od šest tjedana.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!