mjesto za top banner

14. PROSINCA 2013. 09:33h

Dva potresa pogodila Zadar i okolicu

potres

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Potresi magnitude 3,3 i 2,9 po Richterovoj ljestvici zatresli su sinoć šire područje Zadra.

Europski seizmološki centar objavio je da se prvi potres jačine 3,3 dogodio u 23,05 sati s epicentrom pet kilometara sjeveroistočno od Posedarja i hipocentrom na dubini od jednog kilometra.

U 00,33 uslijedio je potres jačine 2,9 po Richteru na dubini od 10 kilometara s epicentrom od četiri kilometra jugoistočno od Obrovca.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!