mjesto za top banner

31. PROSINCA 2013. 10:41h

DONOSIMO VAM PROMETNE INFORMACIJE U Gorskom kotaru pada slab snijeg

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jak vjetar usporava promet na autocestama A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića, na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići te na mostu Rječina na Riječkoj obilaznici, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Vlažnih i skliskih kolnika ima u većem dijelu Hrvatske, dok u Gorskom kotaru pada slab snijeg, a posebni oprez je potreban na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Ravna Gora.

Na cestama u gorju i duž Jadranske (D8) magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama je danas od 15 do 23 sata te u srijedu 1. siječnja, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti D1.

Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok do 10. lipnja 2014. godine u 6 sati.

Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

 

 

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!