mjesto za top banner

27. OUJKA 2012. 19:46h

Djed (60) četiri godine silovao unuku. Počeo kad je imala 13 godina

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Djed (60) iz jednog mjesta u sjevernoj Hrvatskoj, četiri je godine seksualno zlostavljao i silovao svoju unuku (17), pišu 24sata.

Počelo je kada je imala 13 godina. Nakon što je četiri godine trpila zlostavljanje, odlučila je sve priznati svojim roditeljima koji su odmah pozvali policiju koja ga je smjestila u istražni zatvor.

Kako je objavljeno u medijima, djed je djevojčicu dirao po intimnim dijelovima tijela, a nakon nekog vremena tražio je od nje da se počne skidati. Tad ju je i silovao.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!