mjesto za top banner

28. SVIBNJA 2010. 11:51h

Dječja igra izazvala paniku: Djevojčica i dječak otrovali se helijem

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vraćajući se kući u Zagreb sa školskog izleta, dvoje djece zadobilo je trovanje plinom uslijed najobičnije igre u autobusu. Naime, djeca su udisala helij iz balona, nakon čega je jednoj dejvojčici pozlilo, počela se grčiti, teško disati te se odmah pozvala pomoć.

Djevojčici je pozlilo oko 19 sati u četvrtak kod tunela Učka, dok se sa svojim kolegama vraćala sa školskog izleta.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla hitna pomoć iz Buzeta i liječnici su ustanovili kako su se helija nagutao i jedan dječak te su oboje prevezeni u KBC Rijeka, piše iPress.

Autobus s ostalom djecom je s odmorišta između Lupoglava i Cerovlja nastavio put prema Zagrebu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!