mjesto za top banner

21. KOLOVOZA 2012. 14:04h

Djeca ozlijeđena na kupanju u Termama Tuhelj su dobro

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Petero djece koje je u ponedjeljak zaprimljeno u Opću bolnicu u Zaboku zbog zdravstvenih tegoba nakon kupanja u vanjskom malom bazenu Termi Tuhelj osjeća se dobro i najvjerojatnije će danas biti pušteni kućama, doznaje se u bolnici.

Direktorica Termi Tuhelj Ivana Kolar izjavila je za Hinu da su se djeca požalila na kašalj i da je odmah pozvana hitna pomoć.

"Utvrdili smo da je došlo do kvara na automatskom dozatoru klora, što je izvan našeg utjecaja", kaže Kolar, istaknuvši da se nije radilo o trovanju klorom kako su objavili neki mediji.

Ispričali smo se roditeljima djece, kazala je Kolar, dodavši da su sada svi bazeni otvoreni za kupače.

U Tuhelj je stigla sanitarna inspekcija, djelatnici HZZO-a i državnog odvjetništva. (Hina)


 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!