mjesto za top banner

MNISTARSTVO FINANCIJA

21. SIJENJA 2007. 19:53h

Darovnica za upravljanje ljudskim resursima

Tekst

U Ministarstvu financija, u 13 sati, održat će se potpisivanje Sporazuma o darovnici u iznosu od 44.820,00 EUR.

Sporazum je dogovoren izme?u Ministarstva financija Republike Hrvatske i Ministarstva za razvoj suradnje Kraljevine Nizozemske.

U ime Ministarstva financija Republike Hrvatske Sporazum o darovnici će potpisati ministar financija Ivan Šuker, a u ime Ministarstva za razvoj suradnje Kraljevine Nizozemske veleposlanica Kraljevine Nizozemske Nienke Trooster.

Sredstva darovnice koristit će se za projekt ulaganja u ljudske resurse kao nastavak uspješno provedenog i dobro prihvaćenog projekta obuke djelatnika Ministarstva financija započetog u projektu Tehničke pomoći Svjetske banke još 2003. godine.

Svrha darovnice je daljnje razvijanje strateških sposobnosti, vo?enja i upravljanja nadzornog kadra i više uprave Ministarstva financija. Nastavak projekta odvijat će se i dalje u suradnji s profesorom sa Sveučilišta Bradford iz Velike Britanije Farhadom Analouiem, koji ima veliko iskustvo u upravljanju i razvoju strategije ljudskih resursa.

S.T.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!