mjesto za top banner

17. LIPNJA 2012. 20:28h

Darko Milinović: A što da me Kalmeta namjerno pogodi u nos?

Darko Milinović

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Darko Milinović, protukandidat aktualnog predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na nedavnim stranačkim izborima, izjavio je danas kako će učiniti sve da se HDZ vrati na politički tron u Hrvatskoj.

"Učinit ću sve i bit ću jedna od malih karika u vraćanju HDZ-a na politički tron na političkoj sceni u Hrvatskoj", rekao je Milinović novinarima na svečanosti obilježavanja 23. godišnjice HDZ-a u prostorijama NK Jarun, govoreći o svom daljem angažmanu u HDZ-u.

"Takmičit ću se s ostalim kolegama da moj županijski odbor u idućim izborima ima najbolji rezultat. Svi takvom poslu moramo prionuti i onda nema zime za HDZ, a koljena će se tresti u SDP-u jako brzo", ustvrdio je.

Na novinarski upit zašto danas ne sudjeluje u prigodnoj nogometnoj utakmici HDZ-ovih juniora i seniora Milinović je rekao kako je nedavo bio na "maloj operaciji nosa" pa mi je sugerirano da se kloni nogometa kako ga ne bi lopta pogodila u nos. "Recimo što da se dogodi da me Kalmeta namjerno pogodi u nos", zapitao se Milinović.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!