mjesto za top banner

7. TRAVNJA 2012. 13:30h

Dan zdravlja: Slobodni Maseri priuštili Zagrepčanima besplatnu masažu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Udruga masera i ljubitelja masaže ili, skraćeno, Slobodni Maseri građanima Zagreba priuštili su danas besplatne masaže, a sve povodom Svjetskog dana zdravlja.

Na uglu Gajeve i Bogovićeve od 12 do 15 sati svatko tko je poželio antistresnu masažu u trajanju od petnaestak minuta, mogao ju je i dobiti.

- Stres je, u današnje vrijeme, uzročnik mnogih bolesti, a ovakav tip masaže idealan je jer ne uključuje ni skidanje odjeće ni posebna ulja - rekao je predsjednik udruge, Aleksandar Kovačević.

Oko Masera okupio se veliki broj znatiželjnika, a stvorila se čak i lista čekanja. Iako je isprva istaknula kako je pomalo skeptična prema ovoj vrsti masaže jer ima svoju maserku, rukama antistres-stručnjaka prepustila se i književnica Sanja Pilić. - Uživala sam, zaista su dobri - zaključila je na kraju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!