mjesto za top banner

9. KOLOVOZA 2012. 12:39h

Čestitka premijera Milanovića Luciji Zaninović na osvojenoj bronci

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović čestitao je danas Luciji Zaninović na osvojenoj brončanoj medalji u taekwandou u kategoriji do 49 kg na Olimpijskim igrama u Londonu .

"Draga Lucija, iskrene čestitke i hvala ti na ovom odličnom rezultatu. Siguran sam da možemo očekivati još mnogo lijepih vijesti u nastavku tvoje sportske karijere. Još jednom, čestitam u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno", stoji u čestitci premijera Milanovića. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!