mjesto za top banner

21. SVIBNJA 2012. 18:02h

Čačić: Karamarkova pobjeda je očekivana

Foto

Hrvatska
0

Tekst

– Očekivano. To je očekivano – kratko je Radimir Čačić komentirao pobjedu Tomislava Karamarka na predsjedničkim izborima u HDZ-u. Kazao je da nije očekivao kako će Milan Kujundžić proći u drugi krug, ali da je očekivao Karamarkovu pobjedu.

– Karamarko možda nije strastveno doprinosio raščišćavanju svega, barem citiram Bajića, ali u svakom slučaju nije spriječio – kazao je Čačić na 7. konvenciji hrvatskih  izvoznika.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!