mjesto za top banner

17. SVIBNJA 2012. 13:25h

Brijuni rivijera: Ponavlja se natječaj za dvije lokacije Hidrobazu i Pinetu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nitko se nije javio na natječaj za dvije lokacije Hidrobazu i Pinetu u sklopu projekta Brijuni rivijera, potvrdio je prije sjednice Vlade ministar turizma Veljko Ostojić naglasivši da će se natječaj ponoviti s drugim uvjetima....

"Na dvije lokacije se nitko nije javio, a kao što znate jedina pravovaljana ponuda za Katarinu Monumenti je bila ona tvrtke gospodina Končara i on je odabran kao investitor za tu lokaciju", rekao je Ostojić. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!